Primaria Babana

A+ R A-

Creare site-uri

crearesiteuriAveti nevoie de un site de prezentare? Creare--site.com s-a nascut din indeea de a va oferi cele mai bune servicii de web design - creare site de pe piata.

Daca aveti un site si vreti sa-l aduceti la zi sau aveti nevoie de crearea unui site de prezentare nou, firma noastra va poate ajuta cu servicii de top la cel mai mic pret de pe piata.

Oferta noastra include creare site de prezentare cu un design atragator, creare magazin online dinamic si servicii calculatoare.

Crearea unui site sau a unui magazin online pe internet este cheia succesului oricarui buzinessi. Site-urile si magazinele create de noi includ design personalizat, pagini nelimitate, panou de administrare, optimizare SEO insite, creare logo, creare campanii Google Adwords, creare legaturi cu retele sociale (Facebook, Twiter, Google+)etc. Oferim servicii de consultanta pentru achizitionarea serviciului de gazduire si a numelui de domeniu la cel mai bun pret.

Site-urile create de noi sunt dinamice, updaterea sau modificarea lor nu necesita cunostinte de programare. Daca vreti sa adaugati-schimbati texte, poze etc, o puteti face oricand din panoul de administrare. Optimizarea SEO a site-ului este deasemnea un pas vital in creare unui site de prezentare iar noi va oferim din start acest serviciu. Optimizarea SEO a site-ului este un prim pas spre o pozitie de top in Google.

Serviciul de creare site responsive include si el un design personalizat, numar de produse nelimitat,  instruire adaugare produse, panou de administrare, optimizare seo, creare logo, creare campanii promotionale Adwords. Daca doriti sa vindeti produsel pe net un magazin online de calitate optimizat SEO este primul pas pe care trebuie sa-l faceti.

Preturile pentru serviciile de creare magazin online si creare site  oferite de noi sunt cele mai mici de pe piata.